RETOURNEREN

 

Ben je toch niet tevreden over jouw product of is je product defect? Dat is vervelend en daar gaan we wat aan doen! Hieronder onze beloftes op een rij:

 • Na ontvangst heb je 30 dagen zichttermijn.
 • Gratis retourneren in de originele verpakking.
 • Product defect? Gratis omruilen!
 • Binnen vijf werkdagen na ontvangst van jouw retourzending het aankoopbedrag terug op jouw rekening.

  Mijn product is niet wat ik had verwacht.

  Vervelend om te horen. Kunnen we ervoor zorgen dat het product toch aan jouw verwachtingen voldoet? Dan doen we dat uiteraard graag. Neem contact met ons op zodat we dit samen kunnen oplossen!

   

  Mijn product is defect.

  Vervelend dat jouw product defect is. Heeft de verpakking of het product transportschade opgelopen door één van onze vervoerders? Laat de chauffeur dan een aantekening maken op de vrachtbrief en stuur ons hier foto’s van. Wij ruilen jouw product dan zo snel mogelijk om.

  Heeft het defect niets te maken met transportschade? Neem dan contact met ons op en wij zorgen ervoor dat we jouw product zo spoedig mogelijk omruilen.

   

  Hoe kan ik mijn bestelling retourneren?

  De zichttermijn van al onze producten bedraagt 30 dagen. Binnen deze termijn heb je de mogelijkheid om het item te bekijken en beoordelen. Mocht jouw bestelde item niet aan je verwachting voldoen, mag het item onbeschadigd en in de originele verpakking en met aangehecht label geretourneerd worden.

  Als je ervoor kiest om jouw product te retourneren, neem dan contact met ons op zodat we jou een retourlabel kunnen toesturen: Op deze manier is retourneren geheel gratis. Zorg ervoor dat je jouw bestelling zo goed als mogelijk verpakt en met het retourlabel naar het afleverpunt van de desbetreffende vervoerder brengt.

  Let op: Als je jouw product zelf retour stuurt, kunnen wij deze verzendkosten helaas niet vergoeden. Eventuele transportschade door een ondeugdelijke verpakking bij het retourneren moeten wij helaas inhouden op de creditnota die je na ontvangst van de retourzending van ons krijgt.

   

  Ik heb mijn terugbetaling nog niet ontvangen. Wat nu?

  Wanneer wij jouw geretourneerde pakket hebben ontvangen, storten wij jouw aankoopbedrag binnen vijf werkdagen terug. Het verschilt per bank hoe lang het duurt voordat de terugbetaling op je rekening staat.

  Heb je jouw aankoopbedrag niet binnen vijf werkdagen terug? Het kan zijn dat iets niet helemaal goed is gegaan. Neem contact met ons op en we zoeken het voor je uit!

  Niet goed geld terug
  Alles op voorraad in Nederland
  Top kwaliteit
  Snelle levering